Compania Cristal va ajuta pentru alegerea de coroane si jerbe funerare, precum si aranjamente sau decoratiuni florale utilizand o gama larga de flori: garoafe, crini, crizanteme, cale, trandafiri, frezie, gerbera, orhidee , aranjate in diferite marimi si combinatii de culori.

Trimiterea florilor ca modalitate de a-și exprima simpatia este o tradiție de lungă durată – datând din 60.000 î.Hr.! În perioadele triste, florile aduc mesajul speranței și semnifică compasiune, dragoste și căldură. Florile servesc un dublu scop în timpurile moderne, și anume să onoreze viața celui care a murit și să aducă confort familiei îndurerate. Aveți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de selectarea tipului de aranjament funerar care vă exprimă sentimentele adevărate.

Ghid funerar de flori: Planificarea înmormântării cu flori

Există mai mulți pași pentru planificarea unei înmormântări pentru o persoană iubită, iar una dintre cele mai înflăcărate moduri de a adăuga o notă personalizată unui serviciu sau memorial este cu flori.Pe lângă frumusețea lor, multe flori poartă cu ele propria lor semnificație sau emoție unică.Acest lucru este deosebit de important atunci când decideți ce flori vor juca un rol în a-și lua rămas bun de la cineva pe care l-ați avut drag.Mai jos sunt câteva dintre cele mai solicitate flori funerare și mesajul special pe care îl transmit.

Crinii
Ca una dintre cele mai populare opțiuni florale pentru înmormântări, crinii reprezintă inocența restaurată a sufletului celor plecați.
Gladioli
Înalte și maiestuoase, gladiolele transmit forța caracterului, a integrității morale și a sincerității
Garoafe
Garoafe albe transmit dragoste și inocență pură;garoafe roșii reprezintă admirație;iar garoafe roz stau pentru amintire.
Crizanteme
În multe culturi europene, crizantemele sunt folosite doar ca flori funerare, deoarece sunt simbolice ale morții.În Romania, crizantemele reprezintă adevărul și sunt de obicei considerate o modalitate veselă de a onora pe cineva care a trăit o viață deplină.
Trandafiri
Această floare extrem de populară poartă semnificații diferite în funcție de culoare;Trandafirii albi exprimă reverență, inocență și tinerețe;Trandafirii roșii transmit respect, dragoste și curaj;Trandafirii roz semnifică dragoste, har și blândețe;Trandafirii crini denotă durere și întristare;iar galbenul reprezintă prietenia.
Orhideele
Rozul și albul sunt culori tradiționale de orhidee folosite pentru a-și exprima simpatia și reprezintă de obicei dragostea eternă.Orhideele Phalaenopsis și dendrobium sunt, în general, cele mai potrivite tipuri de orhidee utilizate ca flori de simpatie.

Sprijin pentru persoanele dragi indoliate
Mai mult decât oricând, a arăta sprijinul dvs. pentru cineva care a suferit o pierdere înseamnă cel mai mult. Dar mulți se întreabă cum să fii un bun prieten sau membru al familiei într-un moment atât de dificil. Ce spui?Ce faci?În acest Ghid pentru flori funerare, împărtășim câteva moduri de impact cu privire la modul în care să îți arătăm sprijinul.

Fii prezent langa cei dragi
Sprijinului tău nu trebuie să implice vreun gest imens.Doar a fi acolo pentru cineva care se întristează – ascultându-i, ținându-i de mână și lăsându-i să plângă sau să râdă în timp ce își amintesc – este tot ceea ce ar putea avea nevoie pentru a-i ajuta să treacă prin procesul îndurerarii.

Transmite un mesaj cu flori
Pe lângă prezența și cuvintele tale amabile, florile sunt un mod minunat de a exprima ceea ce este în inima ta.Trimiteți un aranjament la ceremonie, la ceremonie sau la biserică.De asemenea, luați în considerare să trimiteți flori în casa acelor zile îndurerate sau câteva săptămâni după ce toate serviciile s-au încheiat pentru a le anunța că încă vă gândiți la ele.

Suna acum pentru organizare inmormantare
0745 307 307