Clienti multumiti:

by Stefan și Victoria on Cristal Galati

“Dorim să mulțumim doamnei Maria pentru munca rapidă și de înaltă calitate, și în special pentru calitățile umane excelente. Maria ajuns peste tot la timp, evenimentul în sine, dificil pentru noi, a trecut fără întârzieri și inconveniente, ceea ce a fost foarte important. Multumesc mult.”

by Familia Pavel on Cristal Galati

“Când tatăl a murit, mama și cu mine eram complet pierduți, înfiorati, speriați de o neîncredere a serviciilor funerare în ansamblu și așteptând înșelăciunea. Imediat a fost nevoie să luăm o mulțime de decizii la care nu ne-am hotărât să ne gândim până atunci. Cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost încrederea în serviciifuneraregalati.ro. La ei am gasit personal care ne-a oferit sprijin(atât practic, consultativ și moral) în aceste zile dificile. Profesionalismul lor, dorința sinceră de a ne facilita sarcina, tactul și abilitatea de a „citi” oamenii, fără a menționa cunoștințe și contacte ample în sfera inmormantarilor. Toate acestea ne-au făcut zilele dificile mult mai ușoare. Recunoștință sinceră ! Îi recomandăm fără ezitare.”

by Atanasiu Marian on Cristal Galati

“Vă mulțumesc foarte mult, nu am suficiente cuvinte de mulțumire pe care vreau să vă spun. Cincisprezece puncte pe o scară de cinci puncte față de angajatul Florin”

by Familia Bejenaru on Cristal Galati

“Aș dori să exprim o mulțumire uriașă și sinceră din partea întregii noastre familii specialistului companiei domnul Florin pentru că m-a ajutat să organizez înmormântarea soțului meu.Toate cererile noastre au fost auzite și totul a fost făcut la timp.Florin este un adevărat profesionist în domeniul său, o persoană sinceră și de ajutor. Îl recomandăm tuturor celor care au pierdut o persoană iubită și vor să-l petreacă în ultima călătorie cu demnitate și la cel mai înalt nivel. Multumim!”

by Familia Filimon on Cristal Galati

“Multe mulțumiri doamnei Maria pentru asistența în organizarea înmormântării.Muncă uriașă a fost făcută fără a fi supărat și în timp util.Toate evenimentele au fost desfășurate cu exactitate și la timp.
Multumim serviciifuneraregalati.ro ”

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Servicii funerare Non Stop! Ne poti contacta oricand!

Solicita acum!