Documente Deces
si
Consiliere

Servicii funerare

Certificatul de deces se elibereaza in localitatea in care are loc decesul. Certificatul de Deces in Galati se elibereaza de catre Primaria din Galati impreuna cu Adeverinta de Inhumare.

Imbalsamare Cosmetizare Decedati

Servicii funerare

Personal calificat pentru aranjamentul facial, toaletarea si igienizarea corpului, apoi imbracarea persoanei decedate cu hainele puse la dispozitie de familie.

Sicrie

Servicii funerare

Expertii nostri vă vor ajuta în selectarea unui sicriu care să se potrivească si să asigure dorințele familiei.

Casa Mortuara

Servicii funerare

Înțelegem momentele grele prin care familiile ce apelează la serviciile funerare oferite de societatea noastră și oferim serviciul de casa mortuala gratuit.

Aranjamente

Florale

Aranjament florar sicriu

Compania Cristal va ajuta pentru alegerea de coroane si jerbe funerare, precum si aranjamente sau decoratiuni florale utilizand o gama larga de flori: garoafe, crini, crizanteme, cale, trandafiri, frezie, gerbera, orhidee, etc.

Transport Funerar Galati

Servicii funerare

Transportul decedatului in Galati este un serviciu esential, prestat frecvent de compania de pompe funebre Cristal. Transportul se efectueaza cu auto funerare special echipate. Compania Cristal va oferi mașini suplimentare pentru transportul membrilor familiei.

Documente Ajutor Inmormantare Galati

Servicii funerare

Ajutorul de inmormantare CNPAS se acorda celor au dreptul legal de asigurat sau pensionar in conformitate cu Legea 263 / 2010. Ajutorul de inmormantare in anul 2015 este in cuantum de 2415 lei si se acorda unui membru din familie sau unui imputernicit legal.
Incepand cu data de 01.03.2017 Ajutorul de la Casa de Pensii, pentru toti pensionarii, indiferent de pensie, a fost modificat la suma de 3.130 lei

Suna acum pentru organizare inmormantare
0745 307 307